Diagnose

medium-banner-werkplaats
medium-banner-werkplaats-2
previous arrow
next arrow

Bosch storingsdiagnose

Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Wij beschikken over de meest nauwkeurige en actuele informatie over uw auto. Hierdoor kunnen wij snel en nauwkeurig een storing snel verhelpen.

Onze computers helpen iedere fout snel en probleemloos op te sporen en de vakkundige mensen van Medkar helpen u weer snel op weg.

Waarom auto diagnose?

Geeft uw auto een storing aan en weet u niet wat er aan de hand is? Neem snel contact met ons op zodat we kunnen bepalen of het dringend is of eventueel kan wachten. Laat voor de zekerheid eerst een diagnose uitvoeren door ons voordat u afstand wilt doen van uw auto of onderdelen wilt laten vervangen. Deze service vindt u niet bij elke garage, maar wel bij ons!

Om elektronische storing vast te kunnen stellen, dient de auto in de werkplaats aangesloten te worden aan Bosch diagnoseapparatuur. Deze apparatuur leest de foutcode uit het geheugen van uw auto, zodat duidelijk wordt in welke gedeelte van de elektronica de storing zit.

5 belangrijke redenen om door ons een auto diagnose uit te laten voeren:

  1. Weet waar u aan toe bent
  2. Voorkom onnodig vervangen van dure onderdelen
  3. Geen/minder ergernis en tijdverlies
  4. Incl. uitgebreidstoringsdiagnose rapport
  5. Veilig en gerust weer de weg op

Diagnose rapport voor uw auto

Als klant ontvangt u van ons een uitgebreid auto diagnose rapport die we samen met u doornemen. Zo ziet u zelf waar de autostoring vandaan komt. Het rapport bevat ook een helder advies om het probleem te verhelpen.

Kosten autodiagnose

De kosten voor een storingsdiagnose bedragen € 57,50 per uur (excl. btw).

Snelle, persoonlijke en betrouwbare service

Dát is Medkar!