medium-banner-werkplaats
medium-banner-werkplaats-2
previous arrow
next arrow

Autogarage Zwolle

Elke auto heeft onderhoud nodig en regulier onderhoud is erg belangrijk. Zo is de apk essentieel voor uw auto, maar wel slechts een momentopname. Regelmatige controle van uw auto verkleint de kans op pech en ongelukken. Het tijdig herkennen en oplossen van defecten voorkomt dure reparaties op een later moment. Bovendien biedt het rijden met een ‘’gezonde’’ auto u meer comfort.

Gaat u bijvoorbeeld met vakantie? Dan is dat bijvoorbeeld een goed moment voor een periodieke controle. In de zomervakantie en de wintersport rijdt uw auto de grootste afstanden aan één stuk en dan zit u niet op 'pech onderweg' te wachten. Stelt u zich eens even voor dat u pech onderweg heeft tijdens uw rit naar u vakantiebestemming. Hoe vervelend zou het voor u zijn als u een dag later aankomt bij uw hotel?

 

Wat kunnen wij voor u beteken?

Voor uw auto bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, reparaties, APK, airco service en meer. Dankzij professionele apparatuur zijn wij in staat om de digitale onderdelen van uw auto uit te lezen en indien nodig te repareren.

Wij hebben een prettige zithoek waar u kunt genieten van een kopje koffie of thee.
Het belangrijkste is dat u, de klant, ons uitgangspunt bent. We willen graag dat u goed en vakkundig wordt geholpen. Wij werken altijd transparant, zodat er achteraf geen verrassingen zijn.

 

Autocrew Medkar Zwolle

Wij voeren onderhoud en reparaties uit aan alle merken personen- en bedrijfswagens. Omdat wij gelieerd zijn aan Bosch Car service bieden wij u de volgende zekerheden:

✔ U kunt voor alles omtrent uw auto bij ons terecht
✔ Wij garanderen u kwaliteit van het hoogste niveau
✔ Autoservice Medkar Zwolle. Genomineerd tot halve finalist BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven van het jaar (2015/2016)
✔ U heeft geen onverwachte kosten
✔ Bij onderhoud en reparatie behoudt u de fabrieksgarantie
✔ Wij leveren duurzame inspanningen voor u

 

Servicegerichte vakmanschap

Dát is Medkar!